1. Cerca imatges que vagin bé per al teu blog sobre Venècia.



2. Cerca imatges sobre màscares venecianes.



3. Cerca informació sobre Venècia, la seva història, la seva gastronomia i els seus costums.
Venècia (en vènet: Venessia, en italià: Venezia) és una ciutat del nord d'Itàlia, capital de la regió del Vèneto i de la província homònima. La seva població és de 266.181 habitants (els anomenats venecians), en un municipi de 421 km² del qual depèn la ciutat de Mestre, a terra ferma, i les illes de Murano, Burano i altres de menors. Limita amb els municipis de Campagna Lupia, Cavallino-Treporti, Chioggia, Jesolo,Marcon, Martellago, Mira, Mogliano Veneto (TV), Musile di Piave, Quarto d'Altino, Scorzè i Spinea.
La ciutat sorgeix sobre la llacuna de Venècia, dins el golf de Venècia, al nord-oest del mar Adriàtic. Es troba situada a una latitud de 45° 26′ nord i una longitud de 12° 19′ est.
La ciutat ha estat declarada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El patró de la ciutat és sant Marc (25 d'abril). La festa del poble vènet se celebra, però, el dia 25 de març, data de la fundació de la ciutat.
Venècia és famosa avui dia pels seus certàmens internacionals com la Mostra de Cinema i la Biennal, i també per la Regata Històrica, que té lloc el primer diumenge de setembre.
-Resulta impossible no esmentar els exquisits platets italians si anem a parlar sobre els costums i tradicions d'Itàlia. Hi ha dos plats típics que tenen una enorme reputació al país i que coneixem a tot el món, tot i que molts qüestionin el seu veritable origen, la pasta i la pizza són dos plats que inevitablement relacionem amb la bota immediatament. El territori italià posseeix una gran diversitat culinària, tenint cadascuna de les seves regions seu propi platet i això és una cosa del que els italians se senten veritablement orgullosos.
Bona part dels plats tradicionals d'Itàlia inclouen formatge, tomàquet i vi negre, provenint majoritàriament de la regió sud i sobretot de l'illa de Sicília. Altres preparacions inclouen olives, espècies i oli d'oliva així com també una abundància de peix i productes provinents del mar, especialment de sardines, llagostins, bacallà i peix espasa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada